De groothandel voor geredde producten - goedkoper én duurzamer

InstockMarket is dé groothandel voor geredde producten


#

Duurzamer inkopen, meer besparen

Wanneer je een product bij InstockMarket koopt, bespaar je op je inkoopkosten. Wij zijn namelijk gemiddeld 30% goedkoper dan andere groothandels! Deze besparingen zorgen direct voor een positief effect op je marges.


Kook circulair!

We verspillen wereldwijd 1,3 miljard ton per jaar! Zonde! Door creatief te koken werk je niet alleen mee aan het tegengaan van voedselverspilling. Hiermee verras je je gasten ook met een mooi verhaal. Samen zetten we voedselverspilling op de kaart.


Impact maken was nog nooit zo gemakkelijk

Wanneer je bij InstockMarket jouw producten voor 16.30 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende dag geleverd. We werken met duurzame transport partners en leveren door heel Nederland. Wij hanteren slechts een tientje verzendkosten, vanaf 300,- is bezorging gratis.

Hoe werkt het?

Je hebt altijd inzicht in je klimaatimpact

Waarom klant worden?

Instockmarket is dé groothandel in geredde producten. Door klant te worden bij ons draag jij je steentje bij aan de circulaire economie en het verminderen van voedselverspilling. Gasten vinden duurzaamheid steeds belangrijker. Door te werken met de producten van InstockMarket maak je impact en heb jij een goed verhaal. Ook bespaar je kosten, want wij zijn gemiddeld 30% goedkoper dan andere groothandels.

Deze bedrijven gingen je voor

Wat klanten over ons zeggen